Udstilling hos Jarsbo Contemporary Art

Udstilling hos Jarsbo Contemporary Art

Jeg præsenterer ved fernisering lørdag den 15. oktober 2016 kl. 12-14 helt nye fantastiske fabulerende malerier.

Da Jarsbo Contemporary Art og jeg for ca 1 år siden aftalte udstillingen i Aalborg i oktober 2016, havde jeg ingen forestilling om, at jeg ville ta´ så stort et malerisk spring, som jeg har gjort. Som barn af et kunstnerpar, opvokset i Cobra ånden, har jeg indtil for nylig elsket denne unikke abstrakte tilgang til kunsten – ja det har været den måde, jeg har set/ oversat mit liv: Gennem ”.Cobraøjne”.

De sidste par år, har jeg dog været nød til at åbne øjnene op for en ny surrealisme/tegneserie udtryksform, som det har taget mig lang tid om at fatte og forstå. – Som en åbenbaring forstod jeg – i begyndelsen af 2016 – lige pludselig de unge, nye, dygtige kunstnere. (Jeg kunne godt ønske mig, at være som Picasso, der altid fulgte trop med det sidste nye…) Nu er jeg der!

Det har været en fantastisk og skøn rejse indtil nu, og jeg glæder mig hver dag til at kaste mig ud i disse nye udtryksformer. Og jeg glæder mig rigtig meget.

Udstillingsperiode 15. oktober – 12. november 2016.

Jarsbo Contemporary Art
Adelgade 2
9000 Aalborg